LUDMILLA HELL: Mänsklighetens påverkan på jordens klimat är försumbar – vår planet är inte i fara!

(Detta inlägg har blivit blockerat av Facebook och därmed hela gruppen Fysikforum är blockerade).

Europeiska länder är så angelägna att förstöra sin industriella kapacitet eftersom en liten irriterande flicka skrämt sig med att titta på fantasifilmen Ice Age 2.

Nya kolkraftverk planeras ytterligare att byggas i Kina med elproduktion på 148 GW som är ett tal som är lika med EU:s nuvarande totala produktionskapacitet.

Kina har under de senaste 18 månaderna lagt tillräckligt med ny kolbaserad elproduktion (43 GW) för att driva 31 miljoner hus. Kina finansierar också 25% av alla nya kolbaserade anläggningar utanför sina egna gränser, till exempel Sydafrika, Pakistan och Bangladesh.

Enligt en ny rapport kommer den allra största delen av koldioxidutsläppen från Kina. De kinesiska utsläppen väntas öka med omkring 4,7 procent i år.

Kina anklagade utvecklade länder och USA för att “göra för lite för att begränsa den globala uppvärmningen”inför ett av FN:s klimatmöten i New York 2019 som diskuterade kontroversiella frågor inklusive klimatkompensation.

Kina har upprepade gånger hävdat att utvecklade länder borde “hantera internationella klimatförpliktelser”.

“Utvecklade ländernas otillräckliga politiska vilja att ge stöd” är det “största problemet” som för närvarande står inför internationella klimatinsatser, sa Zhao Yingmin, kinas vice minister för ekologi och miljö.

Är det inte konstigt att Kina behandlar FN:s politiker med så illa förklätt förakt?

Den globala uppvärmningens främsta hemlighet är att den genom förfalskning på högsta nivå i stater och internationella organisationer tar kontroll över världsindustrin. Den antropogena teorin om den mänskliga påverkan på jordens klimat är en politisk kampanj som handlar om makt, pengar och inflytande.

Dagens aggressiva miljöaktivister från sjuklöverpartier driver sina skrämselkampanjer via massmedia och skapar vildsinta scenarier om en kommande jordens undergång som för mänskligheten kommer att vara förödande. Enligt dem existerar det en enda frälsning för oss och det är genomförandet av deras handlingsprogram såsom avveckling av kärnkraftverk och kolkraftverk.

Nu är deras eländiga antivetenskapliga verk tagna som sanningar av stora mängder människor. Alarmisternas skräckhistorier om uppvärmning förs vidare via dyrbar etertid på SR, SVT, TV4 bland andra.

Hur kan folket vara så otroligt lättlurade och inte ens kapabla att göra en enkel faktakoll?

Mänsklighetens påverkan på jordens klimat är försumbar. Vår planet är inte i fara.

Om ett till två decennier kommer bristerna i teorin om den globala uppvärmningen vara uppenbar för alla, men de rikaste kommer att bli ännu rikare fram till dess.

Vid pennan

Ludmila Hell, Fysiklärare


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

2 tankar på “LUDMILLA HELL: Mänsklighetens påverkan på jordens klimat är försumbar – vår planet är inte i fara!

 1. Björn ST Wiklund

  “Nya kolkraftverk planeras ytterligare att byggas i Kina med elproduktion på 148 GW som är ett tal som är lika med EU:s nuvarande totala produktionskapacitet.

  Kina har under de senaste 18 månaderna lagt tillräckligt med ny kolbaserad elproduktion (43 GW) för att driva 31 miljoner hus. Kina finansierar också 25% av alla nya kolbaserade anläggningar utanför sina egna gränser, till exempel Sydafrika, Pakistan och Bangladesh.”

  Först tycker jag att detta med el till si och så många hushåll, eller hus eller allehanda väldigt diffusa mått.
  Elproduktion är dels ögonblicksbilden dvs W dels den samlade energin över ett tidsspann t.ex. TWh/år eller så.
  Sedan undrar jag hur det hänger ihop då 148GW är hela Europas effekt, antar installerad/nyttjad….
  Sedan kommer 43GW för 31miljoner hus… 1.4kW/hus på årsbasis 12 000kWh… ganska nycket med andra ors….

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *