2901: Onämnbart och konst i förskingringen

De besvärliga ”ungdomsgängen” är ett lika återkommande som pittoreskt inslag. Vad det är för något slags ungdomsgäng får vi aldrig veta. Dvs. det kan inte skrivas ut och just därför är det inget större mysterium. (Expressen)

I det svenska konstlivet utmärker sig Dan Park för en kreativ gest. Han skulle ha varit i fängelse men sökte sig istället till Ungern varifrån han skickar vykort till anstalten. Egentligen borde den svenska myndigheten vara nöjd. Enligt den officiella bilden av Ungern är det ett diktatorisk land och att vistas i ett sådant torde vara än värre för Park än att placeras i svenskt fängelse. För övrigt undrar man vad svenska myndigheter skall företa sig. Begära honom utlämnad?

Ett stilfullt konstprojekt. Lidl bild


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *