20-årig man svårt misshandlad vid ett köpcentrum i Skäggetorp i Linköping

| 9 december, 2019

En man i 20-årsåldern misshandlades svårt vid ett köpcentrum i stadsdelen Skäggetorp i Linköping under söndagseftermiddagen. Polisen larmades till platsen klockan 16.25 och några minuter senare hittades den skadade mannen. Mannen fördes med ambulans till sjukhuset i Linköping där han opererades akut för allvarliga skador. I nuläget har inte polisen kunnat hålla något ordentligt förhör med mannen då han avfördes till sjukhuset i hast.

Polisen har inlett en förundersökning om mord då mannens skador är så allvarliga att de kunnat bragt honom om livet. Enligt polisen ska mannens skador handla om stick och eller skärskador, och att det ska vara ett vasst föremål som orsakat dem.
Polisen spärrade under kvällen av av platsen där mannen hittades samt ett område inne i köpcentret då de inte med säkerhet vet var brottet begicks.

Ännu på söndagskvällen har polisen ingen misstänkt eller gripen för den grova misshandeln. Men enligt uppgifter så ska polisen tagit föremål i beslag. De kommer också att fortsätta hålla förhör med vittnen som var på platsen och så fort det är möjligt ska även den skadade 20-åringen också höras. Polisen har dock gått ut med en vädjan och uppmanar personer som har uppgifter om händelsen att höra av sig till dem på 114 14. Så har även den andra advent slutat blodig i vårt så kallade trygga och säkra land.

https://www.expressen.se/nyheter/man-svart-misshandlad-opererades-akut/?fbclid=IwAR2ftMMqSdVK2Nx4MbHEFOga12mTCwl7XtD5P9D1NHP0kYouIMJSq2f7sfk
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/misstankt-mordforsok-i-skaggetorp?fbclid=IwAR2djqRYDQS2c9LISfnFZRcI-168un38HHQMKbMyP5VYxEg-LZ6IQuAH9ew

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *