Aftonbladets krönikörer leverar alltid – strunt

Av | december 18, 2019

Oisín Cantwell undrar retoriskt vad fan som pågår i Skåne? Ämnet han ondgör sig över är handskakningens vara eller icke vara. Han vill verkligen att läsarna ska förstå hur illa han tycker om att Sverigedemokraterna med stöd av Moderaterna drev igenom att den som inte skakar hand med personer av det motsatta könet av kulturella eller religiösa skäl kan glömma anställning i kommunen.

Tillskillnad från Cantwell, undrar jag nästan varje dag vad fan det är som pågår i Sverige? Men så påminns jag om dem som krattat manegen för den olycksaliga utveckling vi ser i landet nu.

Och som vanligt avslutar Cantwell sin drapa med att skriva att han inte vill ha några mejl. Men så är det med dem som använder sin plattform för att spy ur sig galla i syfte att hetsa. Han vill förstås inte heller bli oemotsagd, det orkar han liksom bara inte med.

Det kan inte vara lätt att springa maktens ärenden, då måste man nog tillsist stänga ute all form av dialog med andra om det man skriver. Det är kanske det som gör att krönikörer som Cantwell klarar av att se sin egen spegelbild.

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Aftonbladets krönikörer leverar alltid – strunt

 1. Ulf

  Fullkomligt bortom sans och vett.Men inte många som fäster något avseende vid vad dessa intelligensbefriade krönikörer spottar ur sig för sitt levebröd. Bra att de visar sin obefintliga sk intelligens…..endast dårar läser och håller med.Folk med vanligt folkvett skrattar bara.En sån här pajas skulle inte klara en dag i ett produktivt industriarbete eller när det gäller att agera.Ynkrygg personifierad.

  Svara
 2. Carl den 12

  Har ett riktigt knegar arbete, samtidigt som jag skriver där emellan.
  Vet allt det där om utbildning och deadline.
  PS visar ju att det går att vara fri i sitt skrivande.
  Tidningen Aftonbladet skulle kunna sälja ännu mer ex, om ni journalister vore mer fria i eran roll att skriva.
  För dom flesta med sunt förnuft inser att ni är låsta och begränsade i erat skrivande=Styrda.
  Medias folk, precis som politiker har ingen kontakt med det riktiga arbetslivet och bor inte i samma utsträckning i arbetarnas områden.
  Såklart har media sina journalister som skriver rätt ut om hur verkligheten är, som gör att exempelvis Aftonbladet går att bläddra i.
  Men, dom är alldeles för få.

  Calle som önskar vakna upp i ett land där inte politikerna och medias anställda underskattade befolkningen.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *