Kronogårds-thugs känner sig förorättade

Av | december 19, 2019

“Vi behandlas som apor – inte som människor”. Självklart har Aftonbladet lagt artikeln bakom en betalvägg. Som tidning är de förstås mer intresserade av att tjäna sig en hacka pengar än att alla läsare ska ges en möjlighet att förstå hur unga, arga och kriminella ges utrymme att klaga på hur de behandlas.

Det förvånar mig inte alls, att AB vill vara med och bidra till att insinuera att dessa unga män som faktiskt både uppför sig som och behandlar sin omgivning som apor, nu vill utmåla sig själva till offer som vi ska förstå och tycka synd om.

Det finns ett ordspråk som kan vara lärorikt i det här sammanhanget: “Behandla andra som du själv vill bli behandlad.” Om du bränner bilar, attackerar blåljuspersonal med raketer och/eller utsätter laglydiga medborgare för brott, kommer svaret från samhället vara att ropa efter att du också får ett straff som står i partitet med de brott du utsätter andra för.

Det är på tiden att samhället slutar se dessa unga män som offer. Och det är på tiden att tidningar som AB slutar upp med att göda den bilden. Vi har nog med att argumentera mot verklighetsfrånvända Socialdemokrater som aldrig vill ställa krav eller se unga arga män för vad de är.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *