INSÄNDARE. Denny Karlsson: Titta på Sverige nu, är det er vilja?

Av | december 23, 2019

Låt julen bli en paus från verkligheten, ta vara på nära och kära. Titta på nostalgiska filmer och dröm er bort. Lås dörren nu, öppna  den efter nyår med tankar om nya visioner, nya riktiga hopp, inte S destruktiva förklaringsmodell, ett helt nytt tänkande, inte  ett kortsiktigt perspektiv . Tänk 100 år bortom  er levnad?!

Kanske kanske kan vi  ödmjukt och med sunt förnuft byta ut ett parti som stoppade våra röster  och gjorde dom till sina egna maktfullkomliga egna.  Partier är bara namn och idéer , vi kan än så länge rösta  bort dom.  Det är din röst som gäller, oavsett vad man tycker. Snälla röstare , det är du som bestämmer. Ett varningstecken är att Socialdemokratiska partiet har missat er, dom har bestämt i en väldigt sluten partistyrelse vad ni skall tycka. Sedan använder de ord som vi gemensamt bestämt !

Ni får gärna hålla med dom , men var medvetna ni lämnat mandat till  en god som inte för er talan. Titta på Sverige nu, är det er vilja?

Denny Karlsson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 reaktion på “INSÄNDARE. Denny Karlsson: Titta på Sverige nu, är det er vilja?

 1. Carl den 12

  Kan vi inte bara släppa Snuttefilten och ge Nappen till tomten i år.
  S har levt alldeles för länge på gamal skåpmat och Buffé försvann med folkhemmet.
  Bordet är inte ens dukat och ingen har handlat in ny och fräsch mat.
  Längst i skafferiet står några gamla burkar med A, B, C soppa på burk som ingen vågar öppna och äta utav.

  Calle tackar dig Denny och PS för att Sverige hade varit olidligt utan eran röst och jag tycker mig tro att ni är grymma på att duka och göra stor buffé 🍾

  Svara
 2. Tomas

  I varje rimligt välfungerande land finns det alltid personer som tror att världen håller på att gå under så fort de blir en del problem. Kom de inte funnits hade vi sluppit de missnöjda hemvist i SD och AFS

  Svara
  1. Denny Karlsson

   Hej Tomas, God Jul på dig också!
   I varje rimligt land finns människor som reagerar på ett accelererat våld. Om Sverige är Väl Fungerande eller inte har vi tydligen olika uppfattningar om. Tycker du det? I Sossarnas krubba är nog allt frid och fröjd, så länge de bestämmer om vad verkligheten är. Vad beträffar AFS har jag inte den blekaste aning om, men om jag lägger ihop M, KD, SD får jag ihop nästan 50 % av befolkningen som inte tror världen går under, men till skillnad från dig är bekymrade och mkt oroliga för utvecklingen i Sverige. Lägger vi till C och L som är förvirrade finner vi nog ytterligare 13% svenska röstberättigade medborgare med viss oro, inte bara för samarbetet med S. Kanske ngn kommunist också delar oro för brottsutvecklingen, vem vet. MP kommenterar jag inte så länge dom leker statsmän istället bekymra sig för sitt kall. Det innebär att om vi missnöjda inte funnits hade du varit tvungen räkna bort ca 5 mkt oroade miljoner väljare. Den totala avsaknad av självkritik från S partiets ger fatala misstag vi ser resultatet av nu. Förklaringen finner du inte bara de senaste åren, det är ett långsamt pågående hjärntvätt sedan början 60 tal. Vi ser inga framtidsvisioner från det partiet, mer än ett pågående maktberoende. Ditt uttryck ”lite problem ”är ju relativt, du liksom Statsministern ser inga problem , minst 5-6 miljoner svenskar ser nog mkt större problem än du. Du förminskar både antal och hur vi röstar. I nuläget är Inte S ett parti att lite på en sekund. , svenska medborgare har börjat tänka utanför era ramar och vad ni bestämt vi skall tycka. Och vill du bara då bara
   trycka dit SD är det ungefär 1,8 miljoner svenskar. Är alla vi 5-6 miljoner helt fel ute tycker du. Du är ett avtryck på en gammal politisk ideologi som vi förhoppningsvis för alltid slipper, om inte innan så vid nästa val. S har bestämt färdigt, dags städa upp, så ca 8000/ sexuellt våldtrakasserade kvinnor, kan vara trygga, slippa ett accelererande antal mordoffer, våra gamla föräldrar kan leva trygga, spara 300 miljarder !! I utbetalt bidragsfusk på 10 år, inte låta ungdomar bli rånade och förnedrade, och gå ut trygga på gatorna, kraftigt Minska migration och begära ett mänskligt tryck på vårt samhällssystem. Kräva våra lagar och värderingar efterlevs samt lagföra brottslingar där ordet konsekvens får sin rätta betydelse. Eventuellt slippa se hat och djävulskap från invandrare och kanske en gnutta ödmjukhet. Begära motprestationer, språkkunskaper , och utvisa migranter vid kriminalitet. Om dessa områden är ” några problem” som vi inte skall visa missnöje mot, får du nog prata med S ledningen om sympati. Sverige är ett land som består av ca 7,8 röstberättigade , inte så många från S längre. Men God Jul på dig ändå.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *