Juldagarna går så fort. Vad väntar oss? Att sia om utvecklingen är vanskligt.

Av | december 23, 2019

Men att Sveriges problem växer som ett resultat av rödgrönas val att utse SD som sin viktigaste politiska fråga liksom deras strävan att tvinga fram Sverige som en slags humanitär stormakt, kommer fortsätta kräva offer, det står bortom all tvivel.  

Det är uppenbart att den alltmer brutala verkligheten som brottsligheten mejslar fram kommer fortsätta stå högt på agendan. Den utvecklingen, i kombination av rödgrönas fortsatta försöka att tysta opinionen med anklagelser om främlingsfientlighet och rasism, och de rödgrönas behov av makt borgar för det. De väljer aktivt bort att hantera verkligheten så länge samma verklighet också inkluderar SD, liksom det nya högerblocket SD, KD och M. 

Att juldagarna påbörjas med nyheter: ”20 personer rånades av beväpnade maskerade män på julfest i Västerås” är talande. Att dagen före julafton startar med nyheter om: “Pojke hotad med kniv” och rånad, visar att Sverige är ett land som har en allvarlig trygghetskris. 

Det finns ingen förhoppningen om att de rödgröna kommer upphöra med att fortsätta marginalisera det parti som störst andel väljare tror på. Inte ens har närmanden från M och KD brutit den politiska isoleringen som SD och deras väljare utsätts för. 

Med Stefan Löfven som statsminster har Public Service, Aftonbladet, DN och myndigheter som Brå, blivit något av Pravda-apparater. Det ljugs och förvanskas. Folk vet det. Att lögnen och förösken att sopa under mattan är del av deras strategi. Säger Löfven Nej så menar han Ja. Säger Löfven att sexualbrotten inte ökar på grund av invandringen, så menar han tvärtom. Och så vidare. Hans lögner är lika förutsägbara som hans svammel. 

I Sverige förväntar vi oss att politiker inte styr information från myndigheter, och att den information som kommer från myndigheter är korrekt. Om vi ska hårdra det, att det som sägs är sant helt enkelt. Den tiden är förbi. Det visade Brå oss. En myndighet vars uppgift är att verka för att minska brottsligheten genom att inhämta fakta, sprida kunskap om brottslighet, brottsbekämpning och brottsförebyggande arbete, i första hand till regeringen och myndigheter inom rättsväsendet. Men Brå gör något annat och har blivit något annat. Om resultaten inte passar, ja då har man censurerat, tillrättalagt resultat, eller lyft fram mindre känsliga delar för att skarva ihop ett positivt resultat. Om ens hälften av det som sägs om Brå stämmer så är det ett bevis på det många av oss länge sagt; Brå är en genompolitiserad myndighet vars uppdrag inte längre kan anses tillförlitligt. Frågan är hur många fler myndigheter som är det? 

Det har länge sagts att vi som säger att Brå medvetet undanhåller fakta och att regeringens motvilja till att studera relationen mellan etncitet och brott, är konspiratoriskt och ett hot mot demokratin. Nu visar det sig att så var inte fallet. Vi var inga galningar som ljög om något bara därför att vi ville lyfta fram vår kritik. Kommer makten någonsin erkänna det, be om ursäkt eller ens göra något det? Nej. De kommer förmodligen inte ens ställas till svars. 

Det är uppenbart att ett mycket allvarligt fulspel för att undanhålla viktig information pågått och pågår. Ett fulspel som bottnar i politiska krav och en rädsla för att sanningen om vad deras politik åsamkat ett land som Sverige, ska komma fram.

Med Stefan Löfven som statsminister har de rödgröna liksom Brå och Public Service, omvandlats till ett propagandaministerium som friserar statistik och vinklar för att passa deras politiska övertygelse. En svensk Pravda-maskin helt enkelt. 

Vi kan alltså inte hoppas på att de partier som ägnar sig åt att ljuga, frisera och försöka kväsa oppositionen kommer att lyssna, lika lite som vi kan hoppas på att de kommer lyssna på alla varningssignaler. Det innebär att vi måste fortsätta orka driva opinionen framåt. Och det gör vi här i PS!

God Jul och Gott Nytt År 🎊🎁


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *