FOLKHEMSFANAN FINNS NU HOS SVERIGEDEMOKRATERNA

Av | december 25, 2019

“Den alltjämt viktigaste av filosofiska tillgångar i svensk politik, berättelsen om folkhemmet, har tagits omhand av Sverigedemokraterna. Allt medan andra partier i globalistisk anda förkastat dess grundsats: att svenska medborgare gemensamt ställer upp på varandra.

Många menar att Sverigedemokraterna vuxit därför att de sluppit ta ansvar, men smutskastningen – från Nobelstiftelsen till ärkebiskopen – har ju samtidigt resulterat i en stigmatisering som gör steget över till partiet extra kostsamt. Ändå tar allt fler steget över till det Sverigevänliga partiet.

Så vad är det väljarkåren ser, som etablissemangen missar?”

Läs i SAMTIDEN


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *