Domen kommer bli hård

Av | december 30, 2019

År 2017 gjorde regeringen reklam utomlands för vårt generösa bidragssystem. Det säger en del om Sverige men framför allt en hel del om regeringens syn på skattebetalande svenska medborgare. Vi borde inte, men har blivit, ett land dit man kommer för att leva på bidrag. Få av dem som kommer hit är intresserade av att göra karriär eller bygga något eget. Varför skulle de? De som ändå gör det, hamnar i kläm och oftast i ett område där stor otrygghet råder. 

Det här har kostat oss mer än vad vi kan hantera. För visst är det så att den här kravlösheten på människor har lett till något annat. Att rödgröna politiker säger att de de inte kunde förutse våldsutvecklingen är bara ett taffligt försök att komma undan ansvar. De såg, men de valde att vända andra kinden till. Och för det har många fått betala ett högt pris. 

Istället förde de en aggressiv kamp mot sådant som kunde ha förhindrat mycket: svenska värderingar, traditioner, den nationella identiteten och mycket annat. Det blev viktigare att tala om för svenskarna att Sverige inte längre var deras land. Utan samhörighet och igenkänning växte något annat fram.

Ett bottenskikt av unga killar med invandrarbakgrund med bristande skolgång, dåliga kunskaper i svenska och avsaknad av att känna samhörighet och tilltro till samhället. En offerroll de tilltvingades och som många av dem i dag utnyttjar maximalt. Att acceptera en offerroll är faktiskt att ge upp.

Det är kanske därför polisens prioriteringar är så märkliga. Istället för att kämpa med de tilltagande samhällsproblemen jagar de jägare. Vad vi har då är en polisstat för de hederliga och ett laglöst land för de kriminella. 

https://timbro.se/smedjan/polisstat-for-hederliga-laglost-land-for-kriminella/?fbclid=IwAR2P-QbtjGBey7l3OxEqEoEUH5mmhr35qhjbTOzNAkHZ7ucb8oklEkFhEnc

Samtidigt upprepar polisen och myndigheter att de är tagna på sängen över utvecklingen av sprängningar i landet. Polisen vet inte var sprängmedlen kommer ifrån, och säger att fenomenet med explosivämnen som vapen inom konflikter är relativt nytt i Sverige. Man undrar ju hur den här utvecklingen ens kunnat undgå polisen. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/antalet-sprangdad-okar-kraftigt-i-sverige?fbclid=IwAR2_UfsJ1POUOyM8bwFuYLLveIpIZ5oCiBWioSsuJox2JcYvaOgVZYW-Ss4

Och värre blir det för varje dag. Ett antal samhällsdebattörer har starkt medverkat i att försvåra arbetet med med det grova våldet, våldtäkter och inte minst terrorbekämpning. Ofta har de skrikit om att vi inte får stigmatisera utsatta områden/killar med invandrarbakgrund. Lika ofta har de gapat om att vi inte får påstå att ökningen av våldtäkter kan kopplas samman med invandringen. När det gäller terrorbekämpning  och radikala islamister har man grundlöst ljugit och sagt att Säpo bedrivit ”en häxjakt mot muslimer (som kollektiv)”. Föga överraskande har Jan Guillou varit en en av de mest framstående debattörerna. 

https://axess.se/magasin/default.aspx?article=4007&fbclid=IwAR109eIlDuZZxK98c_wTyqPO29-BDiWwvXUMEGxQgi83IxEzutKkVEoD2Bs#.XgnDcS1iSu6


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *