Heja M, KD och SD!

Vilken energi i partiledaredebatten. Underbart. Förvisso var det en uppvisning i hur splittrat vårt land är men ändå, nu ställs krav på extraval.

Stefan Löfvens öde avgörs idag. Det stod klart då Ulf Kristersson sa: ”Den som inte kan leda landet den ska inte leda landet”.

Visst Stefan Löfven har avgörandet i sin hand när det gäller extraval. Och det lär kanske inte stå särskilt högt på hans önskelista, men å andra sidan, hur länge ska han orka se sina kollegor och folket i ögonen?

Ebba Busch Thor framstod som stark. ”Välkommen tillbaka till borgerligheten”, hälsade Ebba Busch Thor till Centerpartiet och Liberalerna. Även Busch Thor vill sade ha ett nyval.

Jimmie Åkesson var lugn och samlad. Han sa det han brukar säga: “Regeringen är ”häpnadsväckande usel” och ”saknar krisinsikt”.

Och Stefan Löfven. Vad ska man säga annat än att han gjorde det han kunde. Upprepade det där om ett starkt samhälle, likvärdighet, markeringar mot ”kulturer och religioner” som inte ska tro att de kan stå över lagen. En upprepning av en massa floskler och lögner med andra ord. Löfven fick kämpa och blev attackerad från alla håll.

Jag tror inte Löfven kommer orka så länge till.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Heja M, KD och SD!

  1. Peter Kostin

    Efter valet 2022 kommer vi att få en alliansregering ledd av Lööf

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *