Jack Nilsson: Jag kan inte förstå vad det är man sitter och väntar på

Av | februari 9, 2020

Jag sitter och läser om bussen som blev beskjuten igår kväll i Malmö. En kvinna som satt vid fönstret skadades av skottet. Hon åkte till akuten men valde att i stället åka hem eftersom patientkön där var så lång.

Vi kan alltså konstatera två saker gällande incidenten.

1) Allt som sker försöker man normalisera och förklara genom att det skulle vara MC gäng och gänguppgörelser. Det har absolut inte under några som helst omständigheter att göra med öppna gränser och den stora vågen av män som haglat in här under flera års tid. Skulle man erkänna detta så per automatik medger man att man misslyckats med sitt uppdrag och det kommer aldrig ske. Detta är inget annat än terror och går enbart ut på att skada och förstöra. Nu råkade (återigen) en oskyldig komma emellan.

2) Vårdköerna är så långa att skadade och sjuka får åka hem, få den vård de behöver på annat sätt och det är ett stort finger åt medborgarna (men också de som jobbar på akuten) med tanke på de höga skattetryck vi har i det här landet. Det är så överbelastat att vi inte kommer fram trots att vi har rätt till det.

Folk dör i vårdköerna.

Det har som jag tidigare skrivit om växt fram en ny sport i Sverige där det går ut på att terrorisera bussar och busschaufförer. Det är allt från misshandel, busåkning till att släppa stora tunga stenar från broar och skjuta på buss med vapen.

Jag har skrikit mig hes under en lång tid och flatheten som detta landets befolkning besitter är oändlig. Jag kan inte förstå vad det är man sitter och väntar på. Tror man verkligen att samma människor (våra politiker) som inte gör annat än ljuger för oss helt plötsligt ska börja tala sanning och lösa problemen de medvetet skapat?

Denna terror kommer att fortsätta kosta oskyldiga liv, fortsätta kosta våra skattepengar och där Sverige blir en farligare plats att leva på för var dag som går.

Hela världen vet om detta – varför kan landets egna befolkning inte se och förstå vad det är som händer och hur vi ska få bukt på det?

Befolkningen måste gemensamt kasta ut våra politiker och riva upp avtalen man skrivit på bakom ryggen på oss.

Om inte så kan ni glömma en framtid för era barn och barnbarn.

Jack Nilsson

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *