Integration en dubbelriktad process?

Av | februari 11, 2020

Det är svårt att integreras i ett land som förnekar existensen av sin egen kultur. Det har vi sagt länge. Det är lika svårt att tvinga ett folk att acceptera att det är De, som öppnade sina gränser, som ska tvingas att acceptera att integreras i en vision om mångkultur och gränslöshet. För det var ju vad som hände.

År 1997 deklarerades att “integrationsprocesserna är ömsesidiga” att “alla är delaktiga och medansvariga” och att målet är att “den potential som finns i mångfalden skall frigöras och komma till användning”.

Om just detta var ingen som frågade svenska folket. Utan de kördes över. Och när de började protestera och påpeka orimligheten i att det också innebar att den egna kulturen skulle överges, kallades de för rasister.

Nu står vi här och etablissemanget skriver plötsligt om de självklarheter folket sagt. Det är bra, missförstå mig rätt men det är samtidigt en smäll på käften.

Det är dags att mer tydligt erbjuda nycklar in till det svenska samhället, skriver Carl Lindstrand. Om det håller jag med men vad gör vi med de människor som inte vill integreras? Kan vi ens nå integration nu när vi låtit så skilda kulturer växa parallellt? Hur länge ska vi tvingas jämka på sådant som vi har kämpat i decennier för att Sverige skulle bli det fria land det blev, eller som vår jämställdhet?

Integration förutsätter att vi tror att alla längtar efter att bli undervisade i “svenskhet”, men sanningen är att det finns de som ser det här som något förolämpande. ”Vi pratar ömsom “svenska värderingar” – ömsom “mångfald”.
Vi ska ha både separata badtider OCH könsneutrala toaletter. Hijab OCH snippmössor.
Ett integrationens Janusansikte som riskerar att förvirra både asylsökande och svenskfödda. För vad vill vi med vår integration? Egentligen? Vet vi ens själva längre?” https://www.expressen.se/…/vad-gor-vi-med-dem-som-inte-vil…/

En sak vet vi. Mångkulturens försvarare bor långt ifrån den. Oavsett hur man benämner det. Integration, assimilation eller anpassning, måste vi förstå att många inte är med på tåget med svenska värderingar eller tvärtom, mångkulturen. Och det beror på den polarisering som skapats av aningslösa politiker.

https://www.gp.se/…/det-finns-ingen-m%C3%A5ngkultur-bara-ku…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *