Jack Nilsson: Det finns ingen framtid

Av | februari 11, 2020

 

Jag sitter och läser en artikel som jag helt missat – en artikel om en ung kille som för två veckor sedan rånades på kläder och smycken i Laröd (Helsingborg).

Strax därefter var byns gator fulla av vuxna som letade efter rånarna och kort därpå fick man tag på dessa och de överlämnades till polis. Detta var inte första gången boende i Laröd gemensamt agerat mot brottsligheten.

Är detta ett alternativ för varje kommun? Ska medborgare behöva ta itu med det på egen hand när polis och styrande sviker?

Är medborgargarde en framtida lösning?

Sverige var en gång i tiden känd för sin trygghet men efterhand som styrande bestämde sig för att helt okontrollerat släppa in vågor av människor med våld och hat i ryggsäcken så sjönk landet snabbt och nu är vi får som väntar på att slaktas.

Men det är inte slut där för det fortsätter att hagla in horder av människor i landet – i snitt 120 000 per år.

Vi har inte råd. Det finns inga jobb. Det finns inga bostäder. Det finns inte pengar. Det finns ingen säkerhet. Det finns ingen sjukvård. Det finns ingen framtid.

Med denna regering och med detta tillstånd vi lever under så är det glasklart att det är kört för Sverige.

Majoriteten av befolkningen sitter handlingsförlamade och tittar på likt Ferdinand med sin blomma – man blundar och tror att samma människor som inte gör annat än ljuger för oss helt plötsligt ska börja tala sanning och att allt kommer ställas i ordning igen – att säkerheten ska komma tillbaka helt av sig själv.

Människor kan sitta och diskutera äggkastning i stängda grupper men samma människor lyser med sin frånvaro i offentligt rum.

I vilket annat land som helst hade det blivit revolution men inte här för i Sverige är man rädd att bli kallad för rasist.

Fram tills det drabbar en själv så kommer ingenting att ske. Vi får fortsätta leva med bomberna, rånen, knivhuggningarna, bilbränderna, gruppvåldtäkterna, skottlossningarna, kidnappningarna, avhuggna kroppsdelar.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *