Hej alla SD-män, nu ska ni få höra!

Av | februari 12, 2020

Helle Klein talar ut ”klokheter”. (Spår av ironi) Hon berättar nu på twitter att SD hör till det mest mansdominerade partiet av alla både sett till väljare och förtroendevalda. Och det är ju hemskt, i Kleins värld.

Vad värre är! Många avhopp från kvinnliga SD-företrädare har skett. Nu senast riksdagsledamoten Paula Bieler. I höstas petades Julia Kronlid från viceordförandeposten. Och det kan bara betyda en sak säger Klein: Att ”Högerextremism är männens värld.”

Nu ska vi se om jag jag förstått det här rätt. Kvinnliga SD-politiker lämnar partiet. Det betyder att SD bara vill ha manliga SD-politiker, vilket i sin tur betyder att män högerextremister eftersom SD bara vill ha manliga politiker? Eller hur var det nu?

https://twitter.com/helleklein/status/1227292761847730182…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *