Kära nån, Linda Snecker!

Av | februari 12, 2020

Så tokigt det blir när du analyserar läget i vårt samhälle. Du skriver: “Att ungdomsrånen ökar visar på att samhället dras isär, brutaliteten ökar. Ungdomarna ska få straff, men rätt sorts straff. Tuffa insatser från socialtjänst och skola. Samhället har enormt kompetens i det brottsförebyggande, nu måste det kraftsamlas!”

För det första, vilken socialtjänst? Menar du den som går på knäna? 

För det andra, vilken skola? Menar du den som inte kan hantera våldet inom skolans väggar och som går på knäna, det vill säga den svenska skolan? 

För det tredje, tuffa tag hur då? Fritidsgårdar, kuratorer, exakt vad är det du menar? 

För det fjärde, vem är du att prata? Du och dina gelikar pratar gärna gärna om “samhället” men sällan om det verkliga samhället. 

För det femte, vilka är det vi ska kraftsamla emot? Eller det kanske inte spelar någon roll att det här delvis också handlar om en omfattade invandring och avsaknad av integration. Att det tyvärr kan kopplas till en invandring av lågutbildade från dysfunktionella starkt patriarkala länder där våld är vanligt. Alla begår förstås inte brott, men nog kan den havererade integrationen kopplas till den växande och brutala rånvågen. Fast vill du kanske inte prata om eller ens kraftsamla emot.


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *