Hanif Bali om förnedringsrånen och Löfven:

Löfven säger att förnedringsrånen är pga brist på moral (orsakat av skattesänkningar) och lösningen är att man ska man satsa på sociala insatser och skolan. Exakt samma recept Reinfeldt förordade efter husbykravallerna. Dessa skolor får redan gigantiska bonussummor. Funkar ej.

Balis åsikt är att det handlar om etnifierad ghettofiering med starkt offerskapsnarrativ och majoritetsaversion driven av massiv invandring. Det är inget något skolsystem kan lyckas eller kommer lyckats åtgärda, någonsin. Nyckeln ligger i annan policy, skriver han på twitter.

1) Frigör polisens resurser genom att långtidsinkapacitera hyperkriminella. Det är en väldigt liten men välkänd grupp som tar upp det mesta av polisens resurser men som glider in och ut ur kåken med pga mesiga straff. Långa straff frigör polisens kapacitet för andra brott.

2) Straffa familjerna. Vräkning av familjer pga stenkastande ungdomar i Malmö har gett väldigt gott resultat. Detsamma bör användas mot unga gängkriminella, skapar extremt starka incitament för föräldrar att engangera sig och incitament för ungdomarna att inte engagera sig.

3) Minska nativiteten bland stora fattiga familjer. Minska bidragsincitament och öka preventivmedelanvändning bland barnrika familjer. Bidragstagande sjubarnsfamiljer kan ej vara effektiva föräldrar i väst. Kvinnlig makt över reproduktion är effektiv fattigdomsbekämpning.

4) Minska invandringen. Alla åtgärder är förgäves om man fyller på med nya klienter gör åtgärder.

5) Bryt upp endogamin. Det upprätthåller xenofobi, klientelism, nepotism, skapar oförmåga att underställa sig rättstaten, lojaliserar kriminella nätverk.

Bali avslutar med: Aja, det var mina två ören. Men kom ihåg, jag är bara en dum korkad gapig populist som borde blivit tagen i örat och utslängd ur politiken för länge sedan. Tacka vet vi intellektuella giganter som Löfven.

Efter att ha läst Balis förslag kan jag inte låta bli att önska att han en dag blir statsminister eller åtminstone partiledare. 🌺❤️💪

https://twitter.com/hanifbali/status/1228035654464024576…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hanif Bali om förnedringsrånen och Löfven:

 1. Carl den 12

  Hujedamej, hur ska det sluta i ett land utan sunt förnuft och som saknat styre i allt för många år……………………….
  Vem som än kommer, kan ingen göra ett sämre jobb än våra sista två, som kört sitt race med att bara skapa ännu mera kaos än möjligt går.
  Är det inte dags att låta den rätte komma in och samtidigt rensa upp bland politiker som inte gör ett bra jobb eller inte alls.
  Politiker bör föregå med gott exempel och visa var skåpet ska stå.

  Calle önskar er alla på PS en extra fin helg och tack för att ni inte är som dom andra❤
  PS Lite avundsjuk är jag på er politiker som kan plocka ut lön, för att just inte göra någonting alls.
  Men, många med mig kan arbeta i det här landet till skillnad från er och det känns änna lite gött när lönen kommer in i slutet av månaden.
  Kan vara något för er sk förtroendevalda att testa😉

  Svar
 2. Mässkalle

  Projekt Sannings inlägg avslutas: “Efter att ha läst Balis förslag kan jag inte låta bli att önska att han en dag blir statsminister eller åtminstone partiledare. 🌺❤️💪”
  – Kan inget än att instämma. I vart fall redan i nästa regering, när Löfvens faller har Bali sin givna plats. Den regering måste vara politisk obunden, men måste bestå av kompetenta, utbildade, erfarna kvinnor och män från både den privata och den politiska sfären. Till dess tänk efter, Vem vill du ska styra Sverige?
  P.S, Partiledarna ska sitta i riksdagen och bestämma budgeten och alla partieterna ska lämna skarpa förslag.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *