Ja Linda, vad är den RIKTIGA anledning till ungdomsrånen? Hur dum får man vara?

Av | februari 14, 2020

Linda Snecker skriver på twitter: ”Tänk om nån vågade säga den r i k t i g a anledningen till ungdomsrånen – att det är årtionden av utanförskap, fattigdom och klasspolitik som ser till att ungdomar med invandrarbakgrund står helt utan framtidsutsikter och därför bli kriminella.”

Tänk om Linda Snecker en gång för alla kan förstå att även om du är fattig, lever i utanförskap eller har invandrarbakgrund, fråntar inte det de egna ansvaret. Dessutom, även fattiga har väl eget moraliskt kompass.

Var i världen kan invandrade ungdomar få det bättre än i Sverige? Förnedringsrånen mot svenska ungdomar handlar om rasism i sin råaste form.

Och jag undrar vad Linda Snecker har att säga om det föräldrarna till den som pissade offret i munnen berättar. Enligt dem ”fattas inget sonen” utan han har allt han önskar sig som senaste mobilen, kläder, omsorg med mera.

https://twitter.com/lindasnecker/status/1228229410920120321…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Ja Linda, vad är den RIKTIGA anledning till ungdomsrånen? Hur dum får man vara?

  1. Karl-Johan

    Tack för detta inlägg! Linda har inte många rätt här (heller). Det riktigt klockrena är föräldrarnas kommentar om att ”fattas inget sonen”!!! Där faller alla argument om fattigdom och socioekonomiska faktorer.

    Svara
  2. peter kostin

    Tycker att damen ifråga borde studera svensk historia och sedan förklara varför statarungarna inte gjorde sig skyldiga till förnedringsmord. Dom om några hade väldigt goda skäl att råna godsägarens barn på kläder som inte luktade fattigdom, en lukt som aldrig gick ur kläderna hur många gånger det tvättades. Idag är det bara de fattigaste äldre som får uppleva utanförskapet trots att socialdemokraterna lovade en rejäl pension. Äldre boenden görs om till välfärdsmigranterbostäder. Migranterna får både kläder och mat utan att ha betalat in 5 öre i vår välfärdsförsäkring. Jag är inte på något sätt avundsjuk, men jag tycker att det är fördjävligt att en 90-åring måste bo i sin bil. Det är vänsterrättvisa. Oikofobin och historierevisionism frodas i riksdag, landsting, kommuner och redaktioner för massmedia. Undrar när Linda Snecker kommer att försvara de utländska våldtäktsmännen som huserar runt om i vårt land. Ska bli intressant att se vilka försvar hon kommer med

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *