Man i 20-årsålden död efter skjutning i Skäggetorp i Linköping

Av | februari 16, 2020

Vid 20.30-tiden på lördagskvällen kallades polisen till ett larm om en skjutning i Skäggetorp i Linköping. Boende i området hade då hört flera smällar. När polisen kom till platsen så fann de en svårt skadad man i 20-årsåldern. Mannen fördes till sjukhus och polisen spärrade av området. Vid 22-tiden fanns det sex patruller på plats för att arbeta med ärendet. Enligt polisens presstalesperson så försökte de vid 22-tiden ta reda på vad som hänt.

De har bland annat hållit ett antal förhör med personer på platsen och i området. De meddelade också att avspärrningarna kommer att vara kvar fram till att teknikerna är klara med sitt arbete på brottsplatsen.
Strax före midnatt så meddelade sjukhuset att den skottskadade mannen hade avlidit av sina skador.
Polisen meddelade strax efteråt att de anhöriga hade underrättats. Ännu vid midnatt var där ingen misstänkt eller gripen för dödsskjutningen.

https://www.expressen.se/nyheter/en-allvarligt-skadad-i-skottlossning/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *