Robert Aschberg – en ynklig journalist som går till personangrepp

Av | februari 18, 2020

Robert Aschberg kan inte argumentera. Han kan skrika, svära och spotta men inte argumentera. Det är därför han alltid går till personangrepp. Och till hjälp har han sin position, sitt inflytande och sin megafon Aftonbladet. Det är där kallar twitterföljare för “En ynklig skara åsiktsmaskiner”. Vi som förstår bättre föredrar att kalla det för yttrandefrihet.

Robert Aschberg har problem. Det är just vanliga människors yttrandefrihet han ser som alltmer besvärande. Usch. Nu pratar de igen. De drevar bara skriker han ut. Den ”store” Aschberg klarar inte av folket, nej förlåt, jag menar ”ynkliga åsiktsmaskinerna”.

Robert Aschberg har numer även problem med Ivar Arpi. Honom beskriver Aschberg som kontroversiell. Jaha, vi älskar i sådana fall kontroversiell. Mer påläst, modig och klok journalist än Arpi får man leta efter.

Vad ska vi kalla Robert Aschberg? En ärkekommunist? En tabloidjournalist som älskar att jaga vanliga människors åsikter som bara väntar på att med full kraft använda sin makt för att förstöra deras liv. En ”journalist” som älskar att sparka neråt. Om och om igen.

Vilken tur för Robert Aschberg att han är så mycket bättre än alla andra. Han som sitter på sanningen som ingen får säga emot. Han som är smartare, mäktigare, finare och helt enkelt en bättre människa än alla ynkliga twittrare som tycker något annat och har mage att säga det.

Vänsterjournalister som den allsmäktige Robert Aschberg har haft ett järngrepp över “pappersmedia”. Nu har de förlorat slaget om nätmedia. Nu är de rädda. Och då har det bara ett vapen att använda. Anklaga alla för att vara ynkliga åsiktsmaskiner. Nu vet vi redan att sådana som Aschberg aldrig varit särskilt intresserade av demokrati och yttrandefrihet så länge det som yttras inte passar deras agenda.

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Robert Aschberg – en ynklig journalist som går till personangrepp

 1. Tomas

  Så sant. Skulle vara väldigt intressant att få se en debatt med almighty aschberg och ngn representant från våra eminenta alternativa medier,, eller varför inte Arpi själv. Heder åt Bard som medverkar i en sådan debatt.

  Svara
 2. Christer

  Jag tycket det är slöseri med talang det som Robban gör .
  Han var ju så duktig när han fick gubbar att ligga på matbord och släppa sig så det dammade ur baken på dem .

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *