Dokument Utifrån om Coronaviruset

Av | mars 3, 2020

I söndagskväll visades Dokument Utifrån en skrämmande film om Coronaviruset och hur det behandlas i Kina. Det är andra bilder än de som officiellt visats från kinesisk TV och som så ofta visats i svensk media. Det visar hur Kinesiska myndigheter till en början försökte tysta ner smittan genom att döma dem som enligt de kinesiska myndigheterna spred samhällsfarlig propaganda. För att senare i filmen visa hur personer ligger döda på trottoarerna och hur de kinesiska myndigheterna svetsar igen dörrar hos smittade personer.

Där är bilder inifrån sjukhus där sjukvårdspersonalen skriker ut sin förtvivlan, hur de skriker ut att de inte orkar längre och att de vill bli avskedade av myndigheterna.
Detta program visar hur illa det var och kanske fortfarande är och det kan kanske få dem som menar att detta viruset inte är farligare än den vanliga säsongsvirusen som drabbar världen varje år att omvärdera sina åsikter och inse att detta virus kan bli lika dödligt som Spanska sjukan en gång var.

https://www.svtplay.se/video/25762164/coronaviruset

En reaktion på “Dokument Utifrån om Coronaviruset

  1. Ulf

    När den illamående myndighetskatastrofen Dan Eliasson och likaledes katastrof nr två Löfven , som dessutom skall föreställa statsminister, ljuger och säger i propaganda svt att spridningen av viruset är under kontroll inser man att nu är det verkligen fara för landet och medborgarna.När de och övriga i pajasregeringen säger att man klarar ett utbrott vet vi att nu är det verkligen ren kris.När inte ordinarie sjukvård fungerar hur f n skall den då klara ett massivt utbrott av corona virus.Inser när dessa personer svamlar och lallar i svt att nu är det allvarligt livsfarligt läge,för de vet väl inte vilket håll de har näsan åt…😳🙄 Inkompetensen personifierad bevisligen.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *