Man skjuten i Sundbyberg under onsdagskvällen

Av | mars 19, 2020

Visst har väl Sverige blivit tryggare och säkrare efter att Coronaviruset slagit till?
För inte är väl gängen ute och skjuter som de gjorde innan, eller?
När man löser tidningarna så verkar inte gängen bry sig om smittan det minsta, de är fortfarande ute och gör det osäkert för alla och envar. Som de gjorde i Rissne centrum under gårdagskvällen då polis kallades dit efter att inringade hört smäll som lär som pistolskott. När polisen anlände till platsen så påträffades en skottskadad man i 20-25-årsåldern vid Duvbos tunnelbanestation en bit från brottsplatsen.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans. Hans skador var enligt polisen inte livshotande. Polisen spärrade av den troliga brottsplatsen i Rissne centrum som under natten undersökts av tekniker. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord, och de bedrev under kvällen en omfattande insats på och omkring platsen där de tror brottet har begåtts. Vid midnatt var där ingen misstänkt eller gripen för händelsen. Polisen ska nu under torsdagen titta på om där finns något samband med dödsskjutningen i Hjulsta under tisdagskvällen. Men Stockholmspolisens presstalesperson Per Fahlström meddelar att de i nuläget inte ser något samband, men att de givetvis ska titta på det.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/skottlossning-i-sundbyberg-en-person-skadad
https://www.expressen.se/nyheter/krim/skottlossning-i-rissne-en-ford-till-sjukhus/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *