Skottlossning i Sundbyberg, ingen skadad hittad och händelsen utreds som grovt vapenbrott

Av | mars 20, 2020

Jag skrev i går morse om att en man blivit skjuten i Sundbybergs kommun. Nu idag läser jag att det fortsätter att skjutas i den kommunen. Under torsdagskvällen vid 22-tiden så larmades polisen till kommunen igen efter att inringade hört smällar som lät som skottlossning. Polisen åkte dit men de hittade ingen skadad, de letade vidare för att se om de kunde hitta någon som kunnat avfyrat ett vapen, men de hittade inte någon sådan heller. Den plats där skottlossning skulle ägt rum spärrades av för teknisk undersökning. Och polisen har inlett en undersökning om grovt vapenbrott. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-sundbyberg/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *