Jenny Sonesson: Uselt ledarskap

Snälla säg att det här är satir… Först kritiserade han Sveriges corona-åtgärder, som han ansåg var för försiktiga. Sedan satte sig oppositionsrådet i Karlshamn Magnus Gärdebring (M) på ett flyg till Kanarieöarna (!), där han föga förvånande fick sitta i karantän med sin äkta hälft. Hans fru, som är omsorgschef (!) i Kristianstad, krävde att kommunen (läs skattebetalarna) skulle betala för resan (!) om paret skulle ställa in. Omdömeslöshet, hyckleri och girighet i en enda soppa.

“Innan du åkte uttryckte du kritik mot att Sverige agerat för försiktigt?

– Jag tänker att jag får med mig något väldigt bra från resan också, en väldigt bra erfarenhet hur man agerat i Spanien. Jag är ingen expert men visst har man kastats fram och tillbaka mellan olika ståndpunkter. Men nu gäller det att hålla ihop och inte ägna oss åt att politisera såna här saker”

(vilket så klart betyder: kritisera mig inte som makthavare). Uselt ledarskap.

Jenny Sonesson på facebook

Expressen


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *