Misstänkt farligt föremål hittat utomhus i stadsdelen Vidingsjö i Linköping

Av | mars 21, 2020

Trots att det snart är en total samhällskris så är där ett område som inte verkar beröras av Coronaviruset eller att sjukhusen kanske snart kommer att vara överfulla med coronasjuka och döende människor. Det jag nu skriver om är de som håller på att skjuta, spränga, knivskära och råna. De verkar inte bry sig ett dugg om de anstränger vården, anstränger polisen och domstolarna. Dessa kriminella verkar bara bry sig om en enda sak och det är att förstöra det svenska samhället. Detta bevisas inte minst av att det vid 16-tiden under lördagen hittades ett misstänkt farligt föremål utomhus i stadsdelen Vidingsjö i Linköping.

Polisen har spärrat av området rund det misstänkta föremålet samt tillkallat Nationella bombskyddet och uppmanat de boende i de närmaste husen att hålla sig inomhus.
Ännu vid 19.30-tiden hade inte bombskyddet anlänt men att de då snart skulle anlända. De har också inlett en utredning om grov allmänfarlig ödeläggelse. Ännu på kvällen finns ingen misstänkt eller gripen för att ha placerat ut det misstänkt farliga föremålet.
Så det kvittar nog hur illa det än ser ut med vårt gamla fosterland, där är alltid de som vill förstöra det än mer. Så den lilla tryggheten och säkerheten vi ibland kan känna verkar vara ett rött skynke för dessa våldsverkare.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-foremal-i-linkoping1/?fbclid=IwAR1oUO6UBI-GS0DesyJFdYP67abMoGyY2t4CwLsH7Yi9iG_-QlaIOkzN3Jc

En reaktion på “Misstänkt farligt föremål hittat utomhus i stadsdelen Vidingsjö i Linköping

  1. Mona Jonsson

    Inte ett dugg förvånad men tyvärr är väl risken att det kommer bli ännu mer brott och utnyttja just Coronaviruset nu när samhället är ännu svagare än förut.
    Alla som utför kriminella gärningar och inte har uppehållstillstånd här i landet bör/ska sättas på ett plan dit där de kom ifrån. Då får vi ett problem mindre iallafall.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *