90-årig kvinna i Strängnäs misshandlad och rånad i sin bostad.

Av | mars 24, 2020

Brottsligheten fortsätter som om inget har hänt, dom om vi inte är mitt inne i coronakrisen. Som när polisen larmades under tidig tisdagsmorgon till en 90-årig kvinna i Strängnäs som misshandlats och rånats i sitt hem. Gärningspersonen ska enligt uppgift ha tagit sig in genom ett fönster. Därefter ska kvinnan fått mottaga flera slag mot huvudet.
Det var kvinnan själv som larmade polisen och när de kom till hennes bostad så sade polisen att kvinnan inte verkade så allvarligt skadad och innan hon fördes till sjukhus så kunde hon lämna uppgifter om vad som hänt till poliserna.

Rånaren ska ha fått med sig smycken från kvinnan. Polisen har satt in flera hundpatruller i sökandet, bostaden är också avspärrad för teknisk undersökning som kommer att ske under förmiddagen. I nuläget är ingen gripen för brottet som polisen rubricerar som grovt rån. Polisen är mycket intresserade av att komma i kontakt med personer som sett något i området Djupvik i Strängnäs mellan klockan 3 och 5 under tisdagsmorgonen. Om det varit någon person eller personer ute och rört sig i området eller om något okänt fordon i områden vid den nämnda tidpunkterna.

https://svt.se/nyheter/lokalt/sormland/aldre-kvinna-utsatt-for-grovt-ran-i-hemmet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *