De som vistas illegalt då?

Hur ser regeringens och myndigheternas planer ut vad gäller de grupper som lever helt utanför det svenska samhället, undrar Merit Wager.

Frågan är som alltid densamma, hur regeringens och myndigheternas planer ser ut vad gäller de grupper som lever helt utanför det svenska samhälle. Men varför skulle det finnas någon plan för det nu när berörda myndigheter visat sig helt oförmögna att verkställa utvisningsbeslut?

En annan fråga. Hur ska alla de som försörjer sig på svartjobb klara sig? Även de kommer påverkas av Corona-effekten (arbetslöshet och sämre ekonomi). Det är rimligt att anta en uppgång i brottslighet.

Sverige har misslyckats med att ha kontroll över vilka som kommit in i landet utan att ens söka asyl eller uppehållstillstånd liksom också över vilka som inte utvisats efter asylavslag och stannat här illegalt, och det har kritiserats i decennier. Ändå har det som sagt inte hänt något nämnvärt. Effekterna av det, ja de lär visa sig i kristider som nu.

https://www.svd.se/finns-beredskap-for-dem-som-vistas-illeg…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *