En person skadad vid skjutning i Bromsten i nordvästra Stockholm.

Av | mars 24, 2020

Under måndagskvällen kom larm om att en skadad person hittats utomhus i Bromsten i nordvästra Stockholm. Inte långt efter det första larmet kom ett nytt larm om att det hörts höga smällar i samma område, enligt inringaren så lät smällarna som skottlossning. När polisen anlände till platsen så fann de en skadad person som avfördes till sjukhus med okända skador. Polisen har spärrat av platsen för teknisk undersökning.
Enligt Stockholmspolisens presstalesperson Åsa Wallentin så söker nu de efter en eller flera gärningspersoner som enligt uppgift ska ha lämnat platsen i bil. Enligt uppgifter till Expressen pågår sökinsatsen bland annat i Vällingby några kilometer därifrån, där polisbilar kör på parkvägar med blåljus. I sökinsatsen efter bilen har även en helikopter använts. Under natten hittades den eftersökta bilen och polisen grep en man i samband med detta, denna man är nu misstänkt till försök till mord.

https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-nordvastra-stockholm-/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *