När Löfven och staten sviker

Jag skrev redan vid coronautbrottets början om faran med våra parallella samhällen. Där varken svenska lagar och regler gäller, dit inte heller information nås på grund av att de inte är en del av majoritetssamhället.

Det här borde Stefan Löfven med regering, MSB och Folkhälsomyndigheten haft klart för sig från början. Samma sak upprepar sig alltså igen. Det är folket som uppmärksammar och också de som ropar högt ända tills någon ansvarig lyssnar.

Människor har alltså nu dött tillföljd av att man inte sett till att informera alla i landet. Det har i sin tur bidragit till att smittan kunnat spridas relativt ohämmat fram tills i måndags.

För mig är det därför obegripligt att väljarstödet för Löfven ökar och är nu på 25 procent. En bidragande orsak är förstås hyllningskören som pågått runt Löfven i och med coronaviruset.
https://www.expressen.se/…/stodet-for-s-okar-under-coronak…/

Hur detta ens bara kunna få hända är omöjligt att förstå. Människor har faktiskt dött och fler kommer göra det som en direkt orsak av att de inte kunnat ta del av samhällsinformation. Var finns ansvarsutkrävandet? Det kan inte vara mening att ansvariga, det vill säga, regering-Löfven, MSB och Folkhälsomyndigheten ska komma undan sitt ansvar.

https://nyheteridag.se/lakare-coronaviruset-kan-ha-spridit…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *