Jack Nilsson: Igår fick jag reda på att en nära vän till mig sedan elva år tillbaka är Socialdemokrat

| 25 mars, 2020

Stefan Löfvens tal till nationen väckte många tankar och känslor i folk på sociala medier. Jag noterade snabbt att människor som tidigare varit vänner härinne tog bort varann så snart de upptäckte att sin partikamrat tyckte om talet medan den andra tyckte det var bland det värsta den hört. Precis som att man kände sig förrådd.

Jag vet att politik väcker massor av olika känslor där det inte är alla som kan hålla sig lugna. Jag anser också att många är känslostyrda, har bristande impulskontroll och skulle behövt hänglås på tangentbordet.

Jag har vänner både från högern men också från vänstern – jag diskuterar med alla. Jag tror inte på att man enbart skall lyssna och gå efter ena sidan – vare sig det är politik eller om så ett bråk mellan två människor. Vi behöver inte hålla med varann men det minsta vi kan göra är att lyssna – det är så vi lär oss.

Jag tycker Jimmy Åkesson är klockren i sina tal. Är jag en SD´are för det? Nej.

Jag tycker Hanif Bali är klockren i sina tal. Är jag med Moderat för det? Nej.

Jag har noterat att en del bara håller sig till sina partivänner och gud nåde om du kritiserar mig eller mitt parti – då försvinner du fortare än lönen. Jag ser många skriva att “om bara SD vinner så räddas Sverige” och “SD kommer skicka tillbaka alla utlänningar” – med det menar jag på att jag är rädd att man satt Sverigedemokraterna på för hög häst. En tumregel – allt som låter för enkelt är också det. Jag är övertygad om att det inte finns så stora politiska krafter att driva igenom det med bara ett fingerknäpp.

Jag är obunden – har inte alltid varit det men sen jag började intressera mig för detta så blev det klart för mig att jag ville köra eget race om vad som händer i samhället, vad jag anser är rätt och hur jag skall upplysa folk om det tydliga förfallet.

Sjuklövern är direkt skyldiga till nedmonteringen av landet och detta har pågått bakom ryggen på medborgarna under en lång tid. Betyder det att alla medlemmar i partierna är med på detta? Kom ihåg att Socialdemokraterna inte vurmade om Islam förut utan var ett arbetarparti.

Vi har i omgångar sett Socialdemokrater lämna sitt parti för Sverigedemokrater då de fått nog av denna bidragspolitik. Betyder det att alla dessa var med på nedmonteringen? Nej.

Vi har sett medlemmar köra eget race genom att bland annat göra rasistiska utlåtande och förstört Sverigedemokraternas rykte. Betyder det att Sverigedemokraterna är rasister? Nej.

För mig handlar det inte om vilket parti du är med i utan vad du säger och vad du står för.

Igår fick jag reda på att en nära vän till mig sedan elva år tillbaka är Socialdemokrat. Hur kan jag vara vän med en så ond människa, undrar du? Hur kan du inte ha vetat om detta, undrar du också? För att det är en god vän till mig – vi behöver inte hålla med men vi lyssnar åtminstone på varann. Han blir inte mindre god vän med mig bara för det.

Jag diskuterar som sagt med alla – har du något vettigt att komma med så struntar jag fullständigt i vem du håller på. Vill du ta bort mig bara för att jag inte dyrkar ditt parti så varsågod – det säger mer om dig än vad det gör om mig.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Jack Nilsson: Igår fick jag reda på att en nära vän till mig sedan elva år tillbaka är Socialdemokrat

 1. Robert Andersson

  Parti/blockpolitik kan liknas vid en tvångströja som tvingar åsikter på folk som de egentligen ine kan stå upp för.
  Representativ demokrati är inte demokrati i dess rätta bemärkelse och uppmuntrar dessutom till korruption.
  Det räcker att muta majoriteten av en partistyrelse för att styra ett helt land. Med tanke på att svenska globalister är goda för 1000-tals miljarder kronor så är det inte konstigt att Sverige är landet upp och ner. Danskarna och norrmännen skrattar åt oss. Vårt land görs till åtlöje i internationell press, med all rätt. Jag kan konstatera att dagens politiska partier samt politiska system är en produkt att kasta i papperskorgen då det inte tjänar den stora massan utan endast globalisterna. Mer makt åt folket ! Med makt kommer ansvar, så det går inte att sitta hemma och klaga utan riktig demokrati kräver engagemang av medborgarna. Snälla svenka folket ,VAKNA! Rösta på någon form a DIREKTDEMOKRATI som motverkar korruption och brutala avarter av politsk korrekthet.

  Robert

  Svar
 2. Robert Andersson

  Parti/blockpolitik kan liknas vid en tvångströja som tvingar åsikter på folk som de egentligen ine kan stå upp för.
  Representativ demokrati är inte demokrati i dess rätta bemärkelse och uppmuntrar dessutom till korruption.
  Det räcker att muta majoriteten av en partistyrelse för att styra ett helt land. Med tanke på att svenska globalister är goda för 1000-tals miljarder kronor så är det inte konstigt att Sverige är landet upp och ner. Danskarna och norrmännen skrattar åt oss. Vårt land görs till åtlöje i internationell press, med all rätt. Jag kan konstatera att dagens politiska partier samt politiska system är en produkt att kasta i papperskorgen då det inte tjänar den stora massan utan endast globalisterna. Mer makt åt folket ! Med makt kommer ansvar, så det går inte att sitta hemma och klaga utan riktig demokrati kräver engagemang av medborgarna. Snälla svenka folket ,VAKNA! Rösta på någon form av DIREKTDEMOKRATI som motverkar korruption och brutala avarter av politsk korrekthet.

  Robert

  Svar
 3. Maria

  Håller med RA Jag anser att ett parti vars partiledaren och hans vänner pratar om MAKT och som biter sig fast med näbbar och klor trots förtroendet stadigt gått ner inte är värdiga att styra landet. Att nu förtroendet för Löfven går upp igen förbryllar mig stort. Hur kan det komma sig i dessa corona tider, när det ser ut som om folkhälsomyndigheterna spelar rysk roulette med befolkningen och Löfven håller tal som inte säger någonting. Folk springer lösa och smittar hejvilt, Stockholmare åker till skidorter som håller öppet och sprider smittan glatt omkring sig. SATS öppnar igen trots att andra länder isolerar hela län. När man tror man är störst bäst och vackrast och kan allting bäst, så lär man sig inget nytt heller. Naiviteten lyser som neonskyltar i natten och majoriteten? av folket sväljer allt som sägs med hull och hår. Bort med politiker som bara tänker på MAKT och pengar. Fram för folkstyre, det är det enda rätta!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *