Peter Santesson: När bårhusen laddar är det dags att ta in allvaret

Kylcontainrar här beställts som extra bårhuskapacitet.
Foto: OLLE SPORRONG EXP

“Finns inga räcken så är det väl säkert? Så tycks kommunalrådet i Karlshamn och hustrun som är omsorgschef i Kristianstad ha tänkt när de begav sig iväg på semesterresa till Kanarieöarna – mitt under krisen som spås bli den värsta sedan andra världskriget.

Nog var det chockerande när krokodilen på Skansen hoppade upp och bet sönder armen på en man förra året. Men frågan är om man ändå inte blev mest förvånad av att det visade sig vara en riktig krokodil som hela tiden legat där i terrariet. I flera år hade ungarna gått och knackat på glaset för att få någon reaktion från det orörliga djuret. Levde det ens? Äsch, blev den omedvetna tanken. Det där är nog ingen krokodil, bara en ”krokodil”.”

Läs vidare i Dagens Samhälle


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *