Två män skjutna i Gamla Enskede i Stockholm under tisdagskvällen

Av | mars 25, 2020

Under tisdagskvällen så sköts två män vid Skogskyrkogården i Gamla Enskede i Stockholm. Inringaren sade till SOS att den såg en person ligga på marken och en annan person så bredvid denna när vittnet ringde in larmet. När polisen anlände hittades två män på platsen med troliga skottskador. Männen avfördes till sjukhus, men skadeläget för dem var under kvällen okänt för polisen. Platsen spärrades av i väntan på teknisk undersökning och ytterligare personal tillkallades, där ibland en helikopter som hovrade över Gamla Enskede och områdena omkring.

I startskedet så hörde polisen också vittnet som ringt in och detta berättade att gärningsmännen ska ha försvunnit i en bil, enligt uppgifter i Aftonbladet ska det varit en Opel. Polisen sade under kvällen att de ska tala med de båda skadade männen när sjukvården tillåter detta, men de ska ha varit nersövda så när det sker är ännu okänt. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Ännu på onsdagsmorgonen är ingen misstänkt eller gripen för skjutningen.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/tva-skjutna-i-enskede
https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-skottlossning-i-stockholm-/

En reaktion på “Två män skjutna i Gamla Enskede i Stockholm under tisdagskvällen

 1. Carl den 12

  Detta är Sverige år 2020 och så kommer det att fortsätta………………..

  “Krossa och Förgöra” regeringen år 2022🙏
  Helst innan om fler börjar se och reagera för vardagens kriminalitet finns över allt, medans våra sk förtroendevalda gör just ingenting och bör avsättas pga total arbetsvägran !!!
  Till skillnad ifrån våra riktiga vardagshjältar♥som kämpar på därute med usel lön.
  Gott folk kommer att kräva Rättvisa !!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *