Den feministiska politikens medmänsklighet?

Nyheter Idag skriver om vård för papperslösa före svenska medborgare. En illegal invandare med Corona kan komma att prioriteras före en äldre svensk medborgare. Det handlar om vem som har störst sannolikhet till överlevnad.

Tomas Lindén säger till tidningen:”Vi tror att det vore bra om regionerna klargör hur man tänker bereda vård till ”papperslösa” och andra utan legal status.”

Hur ska regionerna kunna göra det, i klartext och i akt och mening säga att den eller den måste dö. För det är vad det i grunden handlar om.

Det finns uppskattningsvis 50 000 papperslösa i Sverige. Mörkertalet är naturligtvis mycket större.

Det kanske är dags för regeringen att skaka hand med djävulen och tala om för svenska medborgare och Sverige hur vi ska göra. För det är de som är svaren skyldig. Vi ska verkligen inte behöva ta ställning eller reda ut det här själva.

Regering-Löfven företräder en radikalfeminism som i tider av kris alltid visar sitt fula tryne.

De rödgröna påstår att de leder en humanistisk och feministisk regering. Men om den politik som nu förs är humanistisk och feministisk behöver Sverige en ny humanism och feminism. På område efter område har det de senaste åren skett en utveckling som försämrat och försvårat för människor i Sverige, inte minst skattebetalarna.

Vårdkrisen har blivit allt djupare. Och värre blir det med Corona. De som drabbas värst är alla patienter men också personalen som tvingas ta orimliga beslut om liv och död.

https://nyheteridag.se/papperslosa-kan-prioriteras-i-coron…/


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *