Jon Tallinger polisanmäls av kollega

Skärmdump från Jon Tallingers Facebook

Vi har en läkare som kämpar för att äldre, svaga ja alla faktiskt, om de insjuknar i Covid-19, ska slippa kvävas till döds.

I en intervju med mig berättade han om hur han för sitt inre öga ser människor i svår ångest kvävas till döds.

Hans patos drivs av att vilja hjälpa och av att få makten att inse att just nu plågas och torteras människor som insjuknat i Covid-19, till döds.

Vittensmålen om denna kvalfyllda död finns i massor. Människor hör av sig till honom med fasansfulla berättelser. Även andra börjar ifrågasätta vad det är som händer. Anhöriga som hör av sig till journalister och berättar om hur fruktansvärt illa deras anhöriga behandlats.

Jons kollega anmäler honom för att han publicerade Alexandra film, vars mamma kämpade utan syrgas, morfin eller luggande för varje andetag hon drog fram tills hon avled. Det var en fruktansvärd död. Det kunde vi alla se som såg filmen. Ingen människa ska behöva genomlida det hon fick genomlida.

Finns det ingen heder och empati kvar längre? När slutade läkare se patienters lidande? När blev det viktigare att hålla makten om ryggen än att kämpa för patienternas rättigheter?

I skrivande stund har vi ingen förutom Jon som kämpar för patienternas rättighet att slippa dö en kvalfylld död eller förnekas syrgasbehandling om de skulle insjukna.

Regeringen, Folkhälsomyndigheten, MSB och Anders Tegnell har sagt att vi måste stå enade i kampen mot Covid-19. Om det håller jag med om, men deras strategi är ju att överge äldre och svaga intill döden. Det vet vi. Det vittnar statistiken om, men bakom varje siffra finns en människa, en kär anhörig som är djupt saknad. Varför? Jo därför att man bestämt att Sverige ska uppnå flockimmunitet, kosta vad det kostar vill. Det är den starkes rätt som gäller, och inget annat.

Handen på hjärtat, vill ni verkligen stå bakom det?

Folkhälsomyndigheten möter just nu omfattande kritik på grund av att de brustit i att skydda äldre. Det är en välförtjänt kritik. Det hjälper dock inte lidandet här och nu. Det är just där vi måste göra skillnad. Och det bästa sättet vi kan göra det på är att stötta Jon i hans kamp.

Läs Tallinger på Facebook


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Jon Tallinger polisanmäls av kollega

 1. Dan Astrom

  Kanske man inom S (Socialdemolerarna) vill att dom äldre ska dö! Det är ju enligt Magdalena Andersson dom som driver ekonomin i botten. Den enorma kostnadsbördan är påväg att lösa sig…

  Svar
 2. Carl den 12

  Det ironiska är ju att dessa äldre har dragit in mest pengar utav allt och alla till stadskassan.

  Calle bara önskar att dessa politiker kunde gå och gömma sig och skämmas.
  Att dom fortfarande är där dom är, är ett tecken på att det inte står rätt till med deras empati💔
  Vilket vi sett senare års utveckling utav i samhället, då våra skattepengar skänkts bort till otacksamma nya svenskar som inte är i landet pga goda intentioner.
  Dom pengarna hade kunnat användas till våran vård och rädda liv istället för att nu skörda liv.
  Människor kvävs, knivhuggs och skjuts ihjäl i Sverige år 2020💔

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *