Begränsa gärna Miljöpartiet

Faktiskt är det väldigt få som vill begränsa asylrätten. Däremot är det väldigt många som vill alla som söker sig hit ska uppfylla de kriterier som vi på demokratisk väg beslutat om för att ge asyl. Miljöpartiet däremot vill skapa amnestier och särlagstiftningar för enskilda grupper, och det är inget som merparten av väljarna stödjer.

Vad som behöver hända är att svensk politik sätter ned foten mot Miljöpartiet de gröna. De har förstört tillräckligt redan. Ett mer verklighetsfrånvänt parti får man leta efter.

För de flesta skakar Coronakrisen oss in på djupet och överskuggar nästan allt. Som sig bör när det handlar om liv och död här hemma. Miljöpartiet har å andra sidan aldrig visat att de vill ta ansvar för det som händer här. De vill bara fortsätta driva på med sin generösa migrationspolitik och få hit fler människor vi inte kommer klara av att ta hand om.

Det är Socialdemokraterna som är svaret skyldig. Vad vill de egentligen förutom att ledas av en partiledare som måste hållas i radioskugga för att inte skada partiet?

Stefan Löfven kan man inte fråga. I den här frågan framstår han som två personer med olika mål. Som partiordförande säger han att invandringen fortfarande ligger på ohållbart höga nivåer. Som statsminister låter han om och om igen Miljöpartiet diktera villkoren. Resultatet av det är förstås katastrofalt. Vi har fått en mer omfattande anhöriginvandring, dåligt fungerande integration och en ny gymnasielag som ger vuxna utan skyddsskäl rätt att stanna i Sverige.

Det finns inget mer att älta. S måste visa var de står och om de är beredda att ta ansvar för Sverige. Så länge de inte gör det kommer MP fortsätta diktera migrationspolitiken. Vårt enda hopp då är att de röstas bort vid nästa val.

https://www.aftonbladet.se/…/var-migrationspolitik-maste-bl…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *