Förtroendet för regeringen och Folkhälsomyndigheten störtdyker

Foto: Magnus Glans / Shutterstock

Ja det var väntat. Även Stefan Löfven och FHM måste förstå vad som händer. Och att de flesta som följer Coronakrisen känner igen oredan. Vi såg nämligen exakt samma sak inträffa under migrationskrisen 2015.

2015 gömde sig Stefan Löfven bakom Migrationsverket och under coronakrisen har han gömt sig bakom Folkhälsomyndighetens experter.

Stefan Löfven har vid varje kris varit medveten om att han försvinner och gömmer sig bakom andra. Det har också svenska medborgare varit.

Den oreda och politiska förvirring Stefan Löfven burit med sig in i svensk politik är förstås pinsam men den är också farlig. Löfven har när han visat sig sagt att Sveriges corona-strategi fungerar. Att Sverige nu har högst dödlighet per capita stämmer till eftertanke. Ändå fortsätter allt nästan som vanligt.

Ta svenska skolan. ”Det råder stor smittspridning på skolor i utsatta områden, samtidigt som tusentals lärare och elever dagligen åker kollektivt och utsätter andra för ökad smittrisk. Det går inte att stoppa smittspridningen med de tafatta medel som våra makthavare förespråkar. En förutsättning för smittspridning i hemmet är en gemensam grogrund, vilket skolan utgör.”
https://skolvarlden.se/…/stefan-lofven-leken-med-vara-liv-m…

Men kanske ser vi det som allra tydligast i förvirringen om masstesterna. Vem som ska göra vad och när vet varken Löfven eller FHM. Under tiden fortsätter människor att dö.

Självklart måste soppan med masstester redas ut. Frågan är om vi har tid med att låta Stefan Löfven reda i den soppan? Risken är nämligen stor att testerna inte kommer att genomföras alls.

Länge har Stefan Löfven klarar sig undan. Ska han göra det även denna gång?

https://www.expressen.se/…/fortroendet-for-regeringen-sto…/…


Stöd ProjektSanning, yttrandefriheten och det fria ordet. 

Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideellt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *