Nej!

Om jag fick säga något till de tre män som gruppvåldtog en kvinna skulle jag säga. Ni kom till Sverige, varför vet inte jag, men det var för er ett nytt land – Sverige.

Sverige gav er stöd, bostad och pengar allt det betalas av svenska skattebetalare. Som tack väljer ni att begå ett av de mest fruktansvärda brott man kan begå mot en kvinna. Ni gruppvåldtog henne.

Jag vill inte veta vad ni kände men jag kan ana. Ni kände makten rusa genom era kroppar. Ni kände er som de män ni bevisligen är, män utan respekt för kvinnor. Ni tänkte kanske att ni ägde Sverige och kvinna. Tror ni att vi vill betala för det? Tror ni ens att vi vill ha män i vårt land som är kapabla att begå ett sådant vidrigt brott?

Jag ska säga det så sakligt jag kan, men endast därför att Facebooks regler kräver det: Ni valde att begå ett av de grövsta brotten. Ni borde inte ha någon rätt till att vara kvar här. Om jag fick skriva det jag egentligen känner skulle mina ord drypa av avsmak, förakt och avsky inför er.

Men ni har tur och vi har otur. Sveriges lag är ordnad så att den skyddar vidriga män som ni medan offret och folket tvingas, inte bara att försörja er, utan också leva sida vid sida med er.

https://www.expressen.se/…/hovratten-sanker-straffen-for-g…/


DONERA

Stöd yttrandefriheten och det fria ordet.

PS har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Nej!

 1. Carl den 12

  Det finns en särskild plats för er, som utför dessa vidriga handlingar.
  Och även om ni som utsätter någon för våld och tortyr, när ni tar er rätten till att gå över och in på en människas privataste delar, hennes egen rätt till att säga nej❗❗❗
  Så, ska ni få stå tills svars och ALDRIG mer få känna er trygga.
  Ni kommer få tillbaka för det ni gjort och få känna er exakt lika hjälplösa, inför ondskan ni förgiftar och förstör andras liv med.

  Calle Lever för Sanning♥Rättvisa och att ni får stå för vad ni gjort och att dom rösterna tystnar som så gärna skuldbelägger den utsatta, istället för lägger skulden, där den hör hemma, på förövaren.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *