”Så jag följer bara med in i mörkret, för kanske finns inte döden där”

| 18 juni, 2020

Brottsplatsen och samtliga åtalade. Bilder ur förundersökningen.

“Den trygghet de flesta av oss tar för given kan raseras på ett ögonblick när man plötsligt står öga mot öga med möjligheten att dö för några tusenlappar och en telefon. En av dem som drabbats skriver utförligt i ett brev till tingsrätten om hur han upplevde händelsen och känslorna som fyllde honom: ”Jag vet inte om den som inte varit med om det kan förstå, men att under femton minuter överlämna sitt liv helt i andra människors händer, i aggressiva människors händer, i beväpnade människors händer, är en fullständigt omtumlande, för att inte säga söndertrasande upplevelse.””

Läs i Nyheter Idag


DONERA

Stöd oss, yttrandefriheten och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “”Så jag följer bara med in i mörkret, för kanske finns inte döden där”

 1. Göran

  Då återstår egentligen bara en fråga: till vilket land kan jag emigrera?
  Jag spenderar normalt 3 + 3 månader i Spanien. Skillnaden i vänlighet mellan Sverige och Spanien är som ytterändarna på en skala med länderna på vars sin sida. Spanien vinner inte bara totalt utan också alla delmoment.
  Problemet kan man tycka är politikerna. Men icke! Vi, de röstberättigade, har själva valt med en förkrossande majoritet att rösta på något av de 7 partier som alla mer eller mindre tävlar om att göra om Sverige i grunden.
  Och inte till det bättre.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *