HITTAT PÅ FACEBOOK. Hanif Bali om intervjun med Ann Linde (S)

För er som missade Ann Lindes totala haveri i tysk TV så kan jag bara säga grattis. Det var så fruktansvärt pinsamt att jag var tvungen att titta på det minuter i taget.

Halvsanningar och rena lögner varvas med klassisk arrogans – UD har under våren gett order till ambassader att korrigera ”Sverigebilden”, ambassadörer har hållt seminarium på seminarium om att allt är frid och fröjd i kungariket.

Man kan ju tycka synd om dem när Linde lyckas på egen hand krossa det lilla gnuttan av PR de lyckades kabla ut.

Linde spred exempelvis i intervjun påståendet att Sveriges misslyckande är pga privata äldreboenden. En kritik som lär falla platt för tyska öron då Sverige med sina 20% privata äldreboenden bleknar i Tysklands andel på 95% privata äldreboenden. (Se graf i kommentarsfält)

Lägg därtill att dödligheten mellan privata och offentliga utförare inom äldreomsorgen i Stockholm är identiskt. (Se graf i kommentarsfält)

Den kommun som drabbats värst per capita är Borlänge, S-styrt sedan evigheter, i lång tid av en minister i regeringen till och med, där man inte har LOV, rätt till heltid och inga privata utförare alls.

Men lögnerna åt sidan – när Linde konfronteras med kritik för sin katastrofala intervju så drar hon könskortet till TT – tydligen är det patriarkata förväntningar på kvinnor som var orsaken till hennes arrogans.

Om det nu är så som Ann Linde påstår; att det är manligt att dra arroganta halvsanningar på dålig engelska i tysk tv – varför envisas S systematisk kvotera in uppenbart inkompetenta i denna feministiska regering om de ska bete sig precis som de värsta avskrapen till män?

Sverige har långt högre dödsfall per capita än våra grannländer. Men vi har inte i andel av döda högre dödlighet på våra äldreboenden än våra grannländer. Det är uppenbart att det är den omfattande samhällspridningen som är orsaken till den höga dödligheten för alla.

Ja, förutom för arroganta förljugna sossar då.

Hanif Bali på facebook


DONERA

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “HITTAT PÅ FACEBOOK. Hanif Bali om intervjun med Ann Linde (S)

  1. peter kostin

    Jag har tillbringat en del tid i USA. Då fick jag höra att svenskar talar väldigt bra engelska. Jag brukar då berätta om att vi i skolan börjar med engelska i årskurs fyra, så vi läser engelska i 6 år i grundskolan. Men när jag lyssnade på utrikesministerns intervju blev jag ledsen då jag insåg att skolan misslyckats med att lära utrikesministern engelska. Jag hoppas att Löfvén sätter henne i någon ABF kurs så hon får lära sig att det inte heter ‘We managed to flatten the curve’ .

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *