Skjutning i Borås under söndagskvällen utreds som mordförsök.

| 22 juni, 2020

Skjutningarna fortsätter runt om i Sverige som om inget har hänt. I gårkväll var det flera inringare som larmade polisen vid 22-tiden att de hört fem till sex skott avlossas på Göta, i Borås. När polisen kommer till platsen så kunde de konstatera att det var skador på en port till ett trapphus i en hyresfastighet. Polisen spärrade av ett område så att en brottsplatsundersökning kunde ske och som skedde under natten till måndagen. Polisen genomförde en dörrknackningsoperation under kvällen för att tala med eventuella vittnen till händelsen som rubriceras som grovt vapenbrott och försök till mord. Enligt polisen så ska ett vittne ha sett en man med ett pistolliknande föremål avlägsna sig från platsen. Ingen ska ha skadats vid skjutningen och ingen har heller frihetsberövats för händelsen.

https://www.expressen.se/gt/larm-om-skottlossning-i-boras/?fbclid=IwAR0H1uGzvroHfyFT37SnhjrDXaRo4wanACi7RWC5j81-iXsxhMvanAfhCEs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •