Två skadade efter bilkrasch som föregåtts av skadegörelse

| 25 juni, 2020

En singelolycka inträffade i Falkenberg vid 2-tiden under natten till torsdagen. De inblandade i olyckan hade föregåtts av en skadegörelse av de personerna som färdades i bilen och som nu enligt Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst ligger allvarligt kanske livshotat skadade på sjukhus. Enligt uppgift från de efterföljande ska de skadade kastat sten på en fastighet och när de sen försvann i hög hastighet följde de efter deras fordon. De utsatta hade kontakt med polisen under tiden och berättade var den flyende bilen befann sig då olyckan inträffade.
Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst säger: “De som följde efter är först på plats, de larmar polisen som de har i luren och säger att bilen kört av vägen och krockat med ett träd.”
Polisen har tagit bilen i beslag och kommer att utreda olyckan som nu rubriceras som vårdslöshet i trafik.

https://www.expressen.se/gt/tva-personer-allvarligt-skadade-efter-trafikolycka-i-natt-/?fbclid=IwAR117N5A5xB7kFqUXiOA9zx2VssNVkx6EmhH3i2-_-OyO6EU4jYqX5C6fDk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *