Villa i Malmö beskjuten av okända gärningspersoner

| 25 juni, 2020

Så har där inträffat ännu en skjutning i vårt trygga och säkra land. Det var strax efter ett under natten mot torsdagen som polisen larmades om att det hörts skottlossning i Malmö. Kort därefter ringer en boende i en villa upp polisen och säger att den villan de befinner sig i hat beskjutits. Enligt uppgift ska flera av villans fönster gått sönder då en eller flera skyttar skjutit rakt in mot villan.
Enligt polisen ska villan beskjutits med ett riktigt vapen och inte med ett luftvapen, men vilket typ av vapen vill inte polisen uttala sig om i nuläget.

Polisens tekniker har under natten undersökt området vid villan med hjälp av vapenhund, men vad de funnit är liksom vad typ av vapen som använts i nuläget okänt. Ingen person i villan ska ha skadats vid skjutningen. Polisen har rubricerat händelsen som mordförsök. Ingen person är i nuläget misstänkt eller gripen för skjutningen.
Man frågar sig när alla dessa skjutningar ska ta slut, när ska åter Sverige bli ett tryggt och säkert land att bo i.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/villa-i-malmo-beskjuten-1
https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-i-malmo-villa-beskjuten-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *