Ansvar är för MP lika med att förolämpas

Nu rasar MP över att S förhandlar migrationspolitiken med de borgerliga partierna. Har vi tur är det här första steget mot slutet för det rödgröna styret, i synnerhet det gröna.

MP har haft alldeles för mycket inflytande över migrationspolitiken, och det har skapat ett Sverige snart ingen kan leva i, inte ens miljöpartister. De måste bort om ska vi få någon ordning och reda igen.

MP är självgoda och uppblåsta. Politik handlar om demokrati för ALLA, om välfärd för ALLA, om etik, moral och värderingar som korrelerar med samhället.

Ett parti med svårartad hybris, och en identitetspolitik som söndrar och sliter sönder såväl samhälle som tillit mellan svenska medborgare hör inte hemma i politiken. Empati och medkänsla, även för andra än för invandringen och framförallt respekt för skattebetalarnas pengar är vad som behövs.

Politik kräver ibland tuffa beslut, rakhet och kurage, att göra det man måste för att helt land inte ska rasa samman, även om det inte alltid passar alla. Man kan nämligen inte lova allt till andra på bekostnad av skattebetalarna.

Jag ger inte mycket för ett parti som ägnar sig åt symboliskt skitsnack och som till bredden är fyllt med oansvariga politiker.


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *