Har Gud hört bön? Löfven kan tvingas avgå

Om Miljöpartiet förverkligar sitt hot att lämna regeringen blir det kaos. Såvitt man nu kan bedöma tvingas Stefan Löfven avgå som statsminister och Januariavtalet spricker, skriver Lena Mellin.

Även om det blir en oreda vore det en skänk från ovan. Showen Stefan Löfven bjudit oss på som statsminister har varit allt annat än roande.

Vid varje kris som uppstått på grund av hans bristande ledarskap har han varit osynlig. Istället har han släppt fram olika ministrar eller tjänstemän som lämnat motsägelsefulla uttalanden. Förvirringen har närmast alltid varit total.

Det som sagts har sällan haft någon nämnvärd effekt eller bidragit till något bättre, tvärtom har det svamlats, stammats och ljugits om i stort sett varje kris. Coronakrisen är inget undantag.

Det har varje gång varit en skam att landets statsminster hållit sig undan men värst av allt är ändå hans avtal med MP. Sådan skada det har gjort landet.

Det är nog få som idag uppskattar den röra MP ställer till med, inte ens Stefan Löfven tycks göra det. Ändå förblir han tyst.

Med Stefan Löfven har Socialdemokraterna tappat bort sitt moraliska kompass och sin politik. Löfven borde aldrig ha blivit statsminster. Mannen som gjort sig känd som mannen utan språk.


Vi behöver ditt stöd!

Stöd oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje skänkt krona är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Har Gud hört bön? Löfven kan tvingas avgå

 1. Carl den 12

  Stefaaaaaaaaaan och jag som börjat kolla upp arbete och bostad utomlands, börjat att ta farväl av det lilla som finns kvar utav det Sverige jag växte upp i.
  Drömma om ett nytt land, där man prioriterar och uppmuntrar laglydig medborgare, istället för sharialagar och kriminalitet med skattebetalarnas pengar🙄

  Calle vågar inte tro på riktigt, att vi har en framtid i Sverige även om Löfven avgår, med tanke på att vi har haft extremt maxad otur, med våra två senaste stadsministrar Löfven och Reinfeldt, som är🙈🙉🙊 tillsammans.
  Vem önskar ta över ledarskapet i ett land, som är nästintill kört i bott, där det behövs akuta punktinsattser🆘
  Tänk att få vakna till nyheter och få detta bekräftat😇
  Kanske finns det en Gud ändå, som inte glömt av oss i Sverige🙏

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *