Misstänkt mord i Skiftinge i Eskilstuna kommun. Bostaden avspärrad.

| 28 juni, 2020

Efter att boende i stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna hört något som de uppfattade som skottlossning vid 2.40-tiden natten mot söndagen larmade de polisen. När patrullerna kom vid tre-tiden till platsen så fann de troligen spår som ledde till en lägenhet där de påträffade en man i 35-årsåldern.
Lokalpolisområdeschefen Christer Sjöqvist säger: “Jag är inte helt säker på om han redan var avliden eller om han avled senare.”
Polisen spärrade av bostaden där polisen fann 35-åringen, men de ska också spärrat av en annan plats o bostadsområdet.

Under natten och morgonen fanns poliser med förstärkningsvapen på plats i Skiftinge. Enligt Christer Sjöqvist är det enligt rutin, en fråga om arbetsmiljö för de poliser som arbetar med utredningen.
Han säger: “Får man in ett ärende där någon kan ha använt skjutvapen så säkrar vi upp arbetsmiljön.”
Christer Sjöqvist säger vidare att flera åtgärder har vidtagits. Polisen har bland annat hållit förhör under natten och fortsätter med det under söndagen. De har även genomfört en teknisk undersökning och polisen försöker få en klar lägesbild av vad som hänt.

Dock så vädjar polisen allmänheten att personer som gjort iakttagelser eller vet något om händelsen att höra av sig till polis som befinner sig i området eller ringa polisen på telefonnummer 114 14. Ännu på söndagen så har ingen misstänkt gripits för skjutningen eller för det misstänkta mordet.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/misstankt-mord-i-eskilstuna-bostad-avsparrad?fbclid=IwAR0VXkEnqyQmj12APeEoNGbRLmu2lJaRnOpswRVNGfmvkQk16QXBAnk52zI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *