Man på cykel rånad av flera personer i Vänersborg

| 30 juni, 2020

Vid 18.30-tiden under måndagskvällen blev en man rånad i centrala Vänersborg. Mannen beskrev för polisen att han kom han cyklande i närheten av tågstationen när rånet skedde. Enligt mannen ska flera personer då ha hoppat på honom och han ska då ramlat av cykeln. Därefter ska någon av personerna ha tagit hans väska med mobiltelefon och kontanter i. Mannen uppger också att han ska ha blivit slagen under rånet. Polisen skriver på sin hemsida att mannen hade skrapsår i ansiktet när han uppsökte polisen. Dock ska mannen inte behövt någon vård. Enligt polisen så kunde mannen inte uppge något signalement på förövarna, inte heller kunde han tala om vart de efter rånet tog vägen.

Enligt polisens uppgifter så skrevs det en anmälan på platsen och personer i området ska ha hörts om vad de sett, men i nuläget är det oklart om det finns några vittnen till själva händelsen. Ännu vid 20-tiden var polisen kvar på platsen. Men där finns ingen som är misstänkt i händelsen. Så polisen vädjar nu om någon gjort iakttagelser från området runt tågstationen i Vänersborg vid den givna tidpunkten. I så fall vill de att dessa iakttagelser lämnas på 114 14.
Jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal Håkan Larsson säger: “Har man gjort iakttagelser i området är vi intresserade av det.”

https://www.ttela.se/nyheter/vänersborg/man-rånad-påhoppad-av-flera-personer-1.30536256?fbclid=IwAR2PYfQRfZYkSfRKsGKEKo93ihc9dgzVvr3rA1-a5Jd45qDAd8QdrAEHSCc

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *