Pojke bestulen på majblommepengar

| 17 april, 2018

Expressen skrev igår om en pojk i tioårsåldern som blev bestulen när han sålde majblommor på Frölunda torg. Enligt polisens presstalesperson i region väst Peter Adlersson, så är det ganska fräckt att ge sig på en ung kille på det viset.
Larmet till polisen kom in klockan 16.15 på måndagseftermiddagen, en ung pojke i 10-årsåldern hade då blivit bestulen vid Frölunda torg. Adlersson säger: “Han sålde majblommor, när det kommer fram två personer till honom. Den ene säger att han vill köpa majblommor. Men något köp blev det inte, under tiden som den ene tog fram en hundralapp och distraherade pojken, stal den andra personen pengar från pojkens fickor. Varefter gärningsmännen försvann. Det är oklart hur stor summa gärningsmännen fick med sig.
Adlersson säger: “Pojken kontaktade väktare som hjälpte honom att kontakta polisen. Vi har precis kommit till platsen.
Adlersson säger: “Det är ganska fräckt att ge sig på en ung kille på det viset.”

Göran Walther

https://www.expressen.se/gt/pojke-bestulen-pa-majblommepengar/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •