ProjektSanning kommer aldrig tystna

| 29 april, 2018

Det är just när sådant här uppstår som bloggen är viktig. Om tillräckligt många okynnesanmäler ett inlägg, person eller annat på Facebook kan vi bli tystade. Just därför är det väldigt bra att vi har bloggen om det skulle hända… eller snarare när det kommer att hända.

https://www.facebook.com/groups/projektsanning/permalink/2049178442018752/

“En herr Lindqvist har skickat ett PM till mig där han låter meddela att han anmält mitt inlägg som delats 8000 och gillats av lika många som hatiskt till Facebook. Det var i och för sig väntat. Just denna text har berört många, och förstås också dem som inte vill att man skriver öppet och ärligt om svåra händelser.

Jag ser samtidigt ett mönster, vi som skriver öppet, ärligt och kritisk vill man tysta, igår var det Bianca Muratagic, idag är det jag som ska jagas, imorgon är det Katerina Janouch, eller någon annan. En sak kan vi i alla fall vara säkra på, vi ska tystas.

Nu ska det bli intressant att se om och när FB-poliserna slår till.