Lamotte är i Värnamo. Är det en våldsam stad?

| 2 maj, 2018

Joakim Lamotte har sänt live.

LIVEREPORTAGE OM VÅLDET I VÄRNAMO

Jag befinner mig i Annie Lööfs hembygd Värnamo för att göra reportage om våldet som drabbat staden.

Enligt vissa håller kriminella på att ta över staden och förra veckan eskalerade det i en våldsam uppgörelse med skottlossning och knivskärningar.

Samtidigt lyfter Annie Lööf fram Värnamo som ett föredöme i Sverige. Men vad säger invånarna i staden?

LIVEREPORTAGE OM VÅLDET I VÄRNAMO Jag befinner mig i Annie Lööfs hembygd Värnamo för att göra reportage om våldet som drabbat staden. Enligt vissa håller kriminella på att ta över staden och förra veckan eskalerade det i en våldsam uppgörelse med skottlossning och knivskärningar. Samtidigt lyfter Annie Lööf fram Värnamo som ett föredöme i Sverige. Men vad säger invånarna i staden?____________________________________________Stöd till arbete med oberoende journalistik.Swish: 0707760990 Har du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

Slået op af Joakim Lamotte i 2. maj 2018

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •