Annika Strandhäll – Är det inte männen som borde sexualundervisas?

– Vi kan konstatera att en del av de kvinnor som finns i den här gruppen med nyanlända kommer från samhällen där det råder helt andra normer, lagar och regler. Det här projektet ger den här gruppen kvinnor bättre möjlighet till kunskap om de sexuella och reproduktiva rättigheter som man har i Sverige, säger Annika Strandhäll till SVT.”

Visst är det bra att kvinnor får veta om sina rättigheter. Men vore det inte bättre för alla kvinnor i Sverige om istället männen som kommer hit får lära sig om sina skyldigheter och hur sexualitet fungerar i vårt land? Då skulle miljonerna verkligen komma till nytta för alla kvinnor.

 

Regeringen lägger miljoner på sexualupplysning för nyanlända

Ping Annika Strandhäll

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •