Att SR plockade bort hennes politiska aktivism i etern beror förstås på att oppositionen gynnades för mycket.

“Lögnerna vi minns” är en bra rubrik på detta klipp.
“Alla” vet enligt Pascalidou att långsiktigt kommer detta att bli en vinst. Vad är långsiktigt? 50 år? 100 år? Om det tar 50 år kommer det förmodligen att ta 150 år innan man uppnått plus minus noll med de långt över 50 års utgifter som redan funnits. Glöm heller inte att det varje år kommer tiotusentals fler till ett mångårigt bidragsberoende.
Hennes faktaresitens beror förmodligen på att hon bara umgås med aktivister och hon förstår inte ens vinken med att hon blivit avstängd som programledare på SR fram till valet. Hennes politiska ställningstaganden har gynnat oppositionen för mycket men hon fortsätter enträget att betrakta sig själv som en sanningssägare. Hon förstår inte att när man stänger av programledare är det en mycket drastisk åtgärd med en konkret anledning, och jag tror inte att hon och Täppas ens kommer tillbaka i SR-etern.
Hon ljuger även om tysklands arbetskraftsbrist.
https://www.facebook.com/krankhenistan/videos/vb.1600430033571821/2118888065059346/?type=2&theater
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •